Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 року №1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» на базі Одеської національної академії харчових технологій з 13 по 15 травня 2019 року проводиться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»).

Запрошуємо переможців першого етапу олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв») Вашого закладу вищої освіти (6 осіб: 3 - перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, 3 - другий (магістерський) рівень вищої освіти) для участі у II етапі Всеукраїнської олімпіади.

Для цього необхідно до 15 березня 2019 р. надіслати до Оргкомітету анкети учасників II етапу та керівників команд, оформлені відповідно до додатку №2 «Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади» (додається). Пропозиції щодо включення представника до складу журі просимо направити не пізніше 15 березня 2019 року.    

Просимо завчасно повідомити про дату, час прибуття учасників та їх кількість і необхідність поселення. 

Наша адреса: ОНАХТ, вул. Канатна, 112, м. Одеса, Україна, 65039.

Контактна особа: доцент кафедри Біоінженерії і води Ємонакова Оксана Олександрівна, тел. 093 54 58 954, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Більш детальну інформацію про Олімпіаду можна дізнатись на сайті: https://mv.ontu.edu.ua/etap