Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності "Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв"

Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності "Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв"

Організаційна програма олімпіади

ПРОГРАМА ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»  («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв») 15 - 17 травня 2018 року.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» Одеська національна академія харчових технологій визначена як базовий вищий навчальний заклад для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»), який відбудеться 15-17 травня 2018 року.

Детальніше

Тематична програма Всеукраїнської студентської олімпіади «Технології питної води та водопідготовкихарчових виробництв»

Тематична програма 

Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології»

зі спеціальності 181 «Харчові технології»  

(«Технології питної води та водопідготовкихарчових виробництв»)

  1. Водні ресурси та їх використання.

  2. Екологічна оцінка якості поверхневих вод.

  3. Хімія води.

    Детальніше

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» у 2017-2018 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» Одеська національна академія харчових технологій визначена як базовий вищий навчальний заклад для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»), який відбудеться 15-17 травня 2018 року.

ПРОЙШОВ I ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» І СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ТЕХНОЛОГІЇ ПИТНОЇ ВОДИ ТА ВОДОПІДГОТОВКИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»

21 листопада 2017 року в Одеській національній академії харчових технологій  пройшов I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  «Харчові технології» і спеціалізації  «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».

Детальніше

В ОНАХТ ПРОЙШОВ ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАПРЯМУ “ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ» ТА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТЕХНОЛОГІЇ ПИТНОЇ ВОДИ ТА ВОДОПІДГОТОВКИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»

З 17 по 19 травня 2017 року в Одеській національній академії харчових технологій проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму “Харчові технології та інженерія» та спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» Участь в олімпіаді прийняли студенти з Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ, м. Одеса), Національного університету харчових технологій (НУХТ,  м. Київ), Одеського державного екологічного університету (ОДЕУ,  м. Одеса), Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП, м. Рівне), Національного університету «Львівська політехніка» (НУ «ЛП», м. Львів). Загалом участь в олімпіаді прийняло 35 студентів.

Детальніше