МІСЦЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ КАФЕДРИ
Випускники кафедри можуть працювати в:
- цехах і лабораторіях харчової і зернопереробної галузі;
- на комунальних станціях підготовки питної води і очищення стічних вод
- науково-дослідних установах та проектних організаціях;
- академічних інститутах та вищих навчальних закладах усіх рівнів акредитації державної і приватної форм власності;
- у закладах санітарного і екологічного нагляду;
- підприємствах та організаціях з продажу та сертифікації технологій і обладнання для водопідготовки;
- організаціях, що розробляють нові технології, проводять експертні дослідження і розробляють нормативно-технічну документацію;
- лабораторіях з контролю якості харчової продукції.
Випускники кафедри можуть працювати на посадах:
- керівників підприємств харчової галузі;
- інженера-технолога і майстра, зокрема на виробництвах фасованих питних і мінеральних вод, напоїв, горілки, пива та інших продуктів харчування;
- завідувача і співробітника лабораторій харчових і зернопереробних підприємств;
- інженера з якості та стандартизації;
- інженера виробничо-технічних відділів водогосподарських комунальних організацій;
- оператора водопідготовки на круїзних лайнерах, в готелях, закладах ресторанного господарства, лікувально-оздоровчих і спортивних комплексах;
- керівника проектних розробок з водопостачання, водопідготовки і водовідведення;
- експерту з продажу обладнання, матеріалів і технологій для очищення води і стічних вод;
- наукових співробітників науково-дослідних установ;
- науково-педагогічних працівників і інших співробітників вищих навчальних закладів.