Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 року №1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» на базі Одеської національної академії харчових технологій з 13 по 15 травня 2019 року проводиться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»).
Про затвердження оргкомітету II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в ОНАХТ 2018
ПРОГРАМА ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв») 15 - 17 травня 2018 року.
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» Одеська національна академія харчових технологій визначена як базовий вищий навчальний заклад для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»), який відбудеться 15-17 травня 2018 року.
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» Одеська національна академія харчових технологій визначена як базовий вищий навчальний заклад для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»), який відбудеться 15-17 травня 2018 року.
Водні ресурси та їх використання.
Екологічна оцінка якості поверхневих вод.
Хімія води.