II етап Всеукраїнської студентської олімпіади. Олімпіада зі спеціальності 181 "Харчові технології" та професійного спрямування " Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв"

Всеукраїнська студентська олімпіада 13-15 травня 2019 року

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 року №1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» на базі Одеської національної академії харчових технологій з 13 по 15 травня 2019 року проводиться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»).

Детальніше

Організаційна програма олімпіади

ПРОГРАМА ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»  («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв») 15 - 17 травня 2018 року.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» Одеська національна академія харчових технологій визначена як базовий вищий навчальний заклад для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»), який відбудеться 15-17 травня 2018 року.

Детальніше

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» у 2017-2018 н.р.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році» Одеська національна академія харчових технологій визначена як базовий вищий навчальний заклад для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»), який відбудеться 15-17 травня 2018 року.

Тематична програма Всеукраїнської студентської олімпіади «Технології питної води та водопідготовкихарчових виробництв»

Тематична програма 

Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології»

зі спеціальності 181 «Харчові технології»  

(«Технології питної води та водопідготовкихарчових виробництв»)

  1. Водні ресурси та їх використання.

  2. Екологічна оцінка якості поверхневих вод.

  3. Хімія води.

    Детальніше