Список наукових і навчально-методичних праць к.т.н., доцента Берегової О. М. за 2011 – 2016 роки
№ з/п |
Назва |
Характер роботи |
Вихідні дані |
Співавтори |
1 |
Удаление из воды железа |
тези доповіді |
Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конф. «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2011. – С. 58-60 |
Недова О.Ф. |
2 |
Аналіз фізико-хімічних методів очищення води |
тези доповіді |
Збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конф. «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2011. – С. 124-126 |
Никитюк Н.В., |
3 |
Електрофізичні характеристики тонко плівкових структур зі спеціальними властивостями |
стаття |
Фізика і хімія твердого тіла. – Т. 12, № 1. – 2011. – С. 219-223. |
Ляпіна О.В., |
4 |
Экспериментальные исследования бутилированных вод, газированных и сохранявшихся при разных температурах |
тези доповіді |
Збірник тез доповідей міжнародної науково-техн. конф. «Сучасні проблеми холодильної техніки і технології». – Одеса. – 2011. – С. 162-163. |
Стрикаленко Т.В., Зайцева Л.С., Ляпина Е.В. |
5 |
Питна вода і її значення для життєдіяльності людини |
тези доповіді |
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. – Т. 2. – Одеса. – 2011. – С. 109 |
Краснощока О.В., Коваль Н.В. студ. |
6 |
К вопросу усовершенствования процесса непрерывного испарения алюминия в вакууме |
тези доповіді |
Материалы VIІ Междунар. научно-практич. конф. «Образование и наука без границ – 2011», 07 – 15 декабря 2011; г. Пшемышль. – 2011. – С. 80-82 |
Чабанова А.А. |
7 |
Современные эколого-гигиенические проблемы и задачи развития технологий водоподготовки на пищевых предприятиях
|
тези доповіді |
Тезиси доповідей VII міжнародної науково-практ. конф. «Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку» 07 – 09 вересня 2011; г. Донецьк. – 2011. – С. 100-103 |
Стрикаленко Т.В., |
8 |
Методи знезаражування води: переваги і недоліки
|
тези доповіді |
Збірник тез доповідей III науково-практичної конф. з міжнародною участю «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2012. – С. 39-41 |
Подолян Р.А., |
9 |
Рациональное использование воды как составляющая продовольственной безопасности и устойчивого развития |
стаття |
Наукові праці ОНАХТ – Вип. 42, Т 2. – Одеса, 2012. – С. 425-429 |
Стрикаленко Т.В., |
10 |
Використання ПГМГ при підготовці води для виробництва чаю
|
тези доповіді |
Материалы VIІI Междунар. научно-практич. конф. «Научная индустрия европейского континента – 2012», 27 ноября -15 декабря 2012; г. Прага. – 2012. – С. 23-27 |
Мірон В.М., |
11 |
Інтеграційні чинники у реалізації компетентністного підходу до організації наукової праці студентів
|
тези доповіді |
Матеріали 42 Науково-методичної конференції викладачів ОНАХТ «Науково-методичні запровадження системного підходу при підготовці фахівців для харчової та зернопереробної галузі» Ч. 2. – – Одеса. – 2012. – С. 17 |
Стрікаленко Т.В., |
12 |
Як самостійно перевірити якість питної води та захистити себе від інфекційних хвороб
|
тези доповіді |
Збірник тез доповідей IV Всеукраїнської науково-практичної конф. молодих учених, аспірантів та студентів «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2013. – С. 4-5 |
Дергачова В.О., |
13 |
Апробация технологических режимов обработки поверхностей на предприятиях пищевой промышленности
|
тези доповіді |
Тези доповідей всеукраїнської науково-практичної конф. «Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів», 16-17 травня 2013 р. – Харків, УДУХТ. – 2013. – С. 41-42 |
Нижник Т.Ю., |
14 |
Проблеми забруднення водних ресурсів та екологічний менеджмент харчових виробництв
|
тези доповіді |
Матеріали міжнародної науково-практичної конф. «Економічні та управлінські аспекти розвитку підприємств харчової промисловості», |
Тіщенко В.М., |
15 |
Вода, экологическая и продовольственная безопасность
|
тези доповіді |
Збірник тез Міжнародної науково-практичної конф. «Вода та довкілля» в рамках міжнародного водного форуму «Aqua Ukraine – 2013», 5-6 листопада 2013 р. – Київ, Міжн. Виставковий центр України. – 2013. – С. 90 |
Тищенко В.Н., |
16 |
Очищення води в домашніх умовах
|
тези доповіді |
Збірник матеріалів VI Всеукраїнської науково-практичної конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді», 5-6 листопада 2013 р. – Одеса. – 2013. – С. 184 |
Корпан І.В., Дергачова В.О.
|
17 |
Очищення води побутовими фільтрами: порівняльний аналіз та рекомендації |
тези доповіді |
Збірник тез доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конф. з міжнародною участю «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2014. – С. 123 |
Мудрик В.Є., Богатирьова Н.О., Шепеленко Д.С. |
18 |
Значення води для людини
|
тези доповіді |
Збірник тез доповідей VI Всеукраїнської науково-практичної конф. молодих учених, аспірантів та студентів «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2015. – С. 9-10 |
Гончар А.М. |
19 |
Екологічні проблеми водних ресурсів України
|
тези доповіді |
Збірник тез доповідей VI Всеукраїнської науково-практичної конф. молодих учених, аспірантів та студентів «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2015. – С. 84. |
Коханська А.В. |
20 |
Бенчмаркінг як елемент управління виробництвом фасованих вод
|
тези доповіді |
Матеріали міжнародної науково-практичної конф. «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки». – Київ, 2015. – С. 73 |
Стрікаленко Т.В, Ляпіна О.В. |
21 |
Аналіз хімічних методів очищення стічних вод |
тези доповіді |
Збірник тез доповідей VІI Всеукраїнської науково-практичної конф. молодих учених, аспірантів і студентів «Вода в харчовій промисловості». – Одеса. – 2016. – С. 155-157 |
Пиріг О.М., Рабічев О.С. |
22 |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Фізична i колоїдна хімія" Модуль 3. "Методи одержання дисперсних систем. Поверхневий натяг. Адсорбційні рівноваги" для студентів професійних напрямів підготовки 6.040106 та 6.051701 усіх технологічних спеціальностей денної форми навчання |
методичні вказівки |
Одеса, ОНАХТ, 2011. – 31 с. |
Коваленко О.О., |
23 |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Фізична і колоїдна хімія" Модуль 4. "Молекулярно-кінетичні, структурно-механічні властивості дисперсних систем. Агрегативна стійкість і коагуляція" для студентів професійних напрямів підготовки 6.040106 та 6.051701 усіх технологічних спеціальностей денної форми навчання |
методичні вказівки |
Одеса, ОНАХТ, 2012. – 35 с. |
Тіщенко В.М. , |
24 |
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності 8.05170110 “Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв” всіх форм навчання. |
методичні вказівки |
Одеса. ОНАХТ, 2012. – 16 с.
|
Стрікаленко Т.В. Коваленко О.О. Ляпіна О.В. Базелева Н.А.
|
25 |
Досвід та проблеми використання інноваційних технологій навчання у підготовці магістрі
|
тези доповідей |
Електронний збірник тез 44 науково-методичної конф. викладачів академії «Сучасні тенденції у вищій школі: інформаційні та інноваційні технології навчання». – Одеса. – 2013. – С. 58 |
Стрікаленко Т.В., |
26 |
До питання методології інтерактивних методів навчання у ВНЗ
|
тези доповідей |
Електронний збірник тез 45 науково-методичної конф. викладачів академії «Роль комплексного дипломного проектування у підвищенні якості підготовки фахівців». – Одеса. – 2014. – С. 57 |
Стрікаленко Т.В., |
27 |
Шляхи підвищення професійної компетенції студентів при виконанні практичних робіт з «Основ наукових досліджень»
|
тези доповідей |
Матеріали 46 науково-методичної конф. викладачів академії «Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту»». – Одеса. – 2015. – С. 113-115 |
Стрікаленко Т.В., |
28 |
Наскрізна робоча програма практик для студентів напряму підготовки 6.051701 “Харчова технологія та інженерія” і професійного спрямування «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» денної форми навчання
|
методичні вказівки
|
Одеса. ОНАХТ, 2015. – 45 с.
|
Коваленко О.О., Стрікаленко Т.В., Ляпіна О.В.
|
29 |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технології харчових виробництв: Технології води і водопідготовки харчових виробництв» для студентів професійного напряму підготовки 6.051701 усіх технологічних спеціальностей денної форми навчання. |
методичні вказівки |
Одеса. ОНАХТ, 2015. – 22 с.
|
Ляпіна О.В., Стрікаленко Т.В. Скубій Н.В. |
30 |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія питної води і водопідготовки для закладів готельного і ресторанного господарства» для магістрів професійного напряму підготовки 8.140101 «Готельно-ресторанна справа» денної форми. |
методичні вказівки |
Одеса. ОНАХТ, 2015. – 33 с.
|
Ляпіна О.В., Стрікаленко Т.В. |