Список наукових і навчально-методичних праць к. т. н., ст.викл. Вєтрова Д. І. за 2011-2015 роки
№ з/п |
Назва |
Характер роботи |
Вихідні дані |
Співавтори |
1. |
Вода для чайних напоїв |
монографія |
Херсон: Грінь Д.С., 2014. ISBN 978-617-7243-69-3. – 140 с. |
Коваленко О.О. |
2. |
Requirements to technological water quality for tea drinks preparation |
стаття |
Ukrainian Food Journal – 2015. V.4, Issue 1. – P. 14 – 23. |
E.Коvalenko |
3. |
Требования к качеству технологической воды для приготовления напитков из чайного сырья |
стаття |
Наук.-вироб. журнал «Харчова наука і технологія». – №2 (27) 2014. – С. 68-75. |
Коваленко Е.А., Прибыльский В. Л. |
4. |
Вимоги до якості технологічної води для приготування напоїв на основі чайної сировини в закладах ресторанного господарства |
стаття |
Наук. журнал «Вода: гігієна та екологія». – Одеса: ДП УкрНДІ медицини транспорту Міністерства охорони здоров’я України, 2013. – №3-4. – С.81-93. |
Коваленко О.О. |
5. |
Технологическая вода для приготовления напитков на основе чайного сырья в заведениях общественного питания |
стаття |
Сб. статей IWA 5ая Восточно-Европейская конференция «Опыт и Молодость в решении водных проблем», Киев, 26-28 июня 2013 г. – С. 161-167. [Электронный ресурс]. |
Коваленко Е.А. |
6. |
Технологические особенности водоподготовки в производстве чайних напитков |
стаття |
Сб. статей IWA 4аяВосточно-Европейскаяконференция «Опыт и молодость в решенииводных проблем», Санкт-Петербург, 4-6 октября 2012 г. – СПб., 2012. – С.119 - 126. |
Коваленко Е.А. |
7. |
Розробка вимог до якості води, призначеної для виробництва чайних напоїв |
стаття |
Наук. пр. ОНАХТ, Мін. осв. і науки України. – Одеса: 2012. – Вип. 42. - Т.2. - С. 430 – 434. |
Коваленко О.О. |
8. |
Розробка технології водопідготовки для виробництва чайних напоїв |
стаття |
Наук. пр. ОНАХТ, Мін. осв. і науки України. – Одеса: 2011. – Вип. 40. - Т.2. – С. 66-71. |
Коваленко О.О., Безусов А.Т., Постол Н.А. |
9. |
Визначення технологічних режимів процесу сорбційного очищення води, призначеної для виробництва функціональних напоїв |
стаття |
Темат. зб. наук. пр. Обладнання та технології харчових виробництв Голов.ред О.О.Шубін; Дон. Нац. ун-т економіки і торгівлі ім.. М. Туган-Барановського. – 2011. – Вип.27. – С.376 – 383. |
Коваленко О.О. |
10. |
От качества технологической воды к пользе функциональных напитков |
стаття |
Вісник Одеської Державної академії будівництва та архітектури. Вип. № 42. – Одеса: Вид-во «Optimum», 2011. С.202 – 208. |
Коваленко О.О. |
11. |
Еколого-гігієнічні проблеми використання води при виробництві напоїв |
тези доповідей |
Зб. праць за підсумками міжнар. наук-практ.конф. мол. вч,асп.і студ. – Київ: НУБіП України, видво ТОВ «Аграр Медіа Груп», 2011. – 476 с. |
Постол Н.А., Очеретна В.М., Стрікаленко Т.В. |
12. |
Влияние температурных режимов на процесс сорбционной очистки воды для напитков активированным углем |
тези доповідей |
Зб.тез доп. Міжн.наук-практ.конф. «Сучасні проблеми холодильної техніки і технології» – Одеса: ОНАХТ, 2011. – 174 с. |
Коваленко Е.А. |
13. |
Технологія водопідгтовки як фактор впливу на якість функціональних напоїв |
тези доповідей |
Зб.тез.доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. уч., асп. і студ. «Вода в харчовій промисловості» . Одеса: ОНАХТ, 2011. – 164 с. |
Коваленко Е.А. |
14. |
Вивчення процесу опріснення води методом виморожування |
тези доповідей |
Зб.тез.доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. уч., асп. і студ. «Вода в харчовій промисловості». Одеса: ОНАХТ, 2011. – 164 с. |
Постол Н.А., Ремінна Л.П., Коваленко О.О. |
15. |
Особливості водопідготовки для приготування напоїв функціонального призначення |
тези доповідей |
Зб.доп.Міжнародного Конгресу «ЕТЕВК-2011». – с.146-149. |
Коваленко О.О., Постол Н.А. |
16. |
Водопідготовка для виробництва чайних напоїв |
тези доповідей |
ІХ Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE 2011». Міжнародна на уково-практична конференція «Вода і довкілля». – Київ: 2011. – С. 228. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM) |
Коваленко О.О. |
17. |
Технологія водопідготовки для виробництва чайних напоїв: технологічні аспекти та підходи до розробки |
тези доповідей |
Зб. мат третьої наук-практ. конф. «Вода в харчовій промисловості». – Одеса: ОНАХТ, 2012. – С. 9-10. |
Коваленко О.О. |
18. |
Холодний чай – функціональний вибір сучасності |
тези доповідей |
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: прог. і мат. міжн. наук. конф. мол. вчен. асп. і студ. / К.:НУХТ, 2012 р. – Ч.1. – С. 53-54. |
- |
19. |
Роль воды в производстве функциональных напитков |
тези доповідей |
Зб. наук. праць мол. уч., асп. і студ. ОНАХТ / МОНмолодьспорту Уркаїни. Одеса: 2012. – Том 2. – С. 141 |
- |
20. |
Технологическая вода для приготовления чайных напитков |
тези доповідей |
Зб. мат IV Всеукр. наук-практ. конф. «Вода в харчовій промисловості». – Одеса: ОНАХТ, 2013. – С. 102-104. |
Коваленко О.О. |
21. |
Роль воды в кормлении сельскохозяйственной птицы |
тези доповідей |
Зб. мат V наук-практ. конф. з міжнар. уч. «Вода в харчовій промисловості». – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С. 57. |
Кузьменко Ю.Я., Кудряшова Ю. |
22. |
Математична обробка результатів експериментальних досліджень впливу якості води та технології її водопідготовки на якість чайних напоїв |
тези доповідей |
Зб. мат V наук-практ. конф. з міжнар. уч. «Вода в харчовій промисловості». – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С. 89-90. |
Коваленко О.О. |
23. |
Повышение эффективности удаления жира из сточных вод мясокомбинатов |
тези доповідей |
Зб. мат. VII наук.-практ. конф. мол. уч. та студ. з між нар. уч. «Проблеми формування здоровго способу життя у молоді» / Одеса: 2014. – С. 218. |
- |
24. |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Науково-технічний прогрес і прогнозування розвитку технології водопідготовки" для магістрів напряму підготовки 6.05170110 "Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв" |
методичні вказівки |
Одеса: ОНАХТ, 2015. - 53 с. |
Коваленко О.О., Григорєва Т.П., Курчевич І.В. |