Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

             Вітаю, майбутні абітурієнти ОНАХТ!!!          

Я випускниця 2001 року кафедри технології консервування, спеціальності «Технологія    зберігання і   переробки плодів  та овочів» Юлія Бібікова
Освіта, як базова цінність, завжди була і буде затребувана суспільством.
В ОНАХТ накопичений великий досвід,  який використовується не тільки для власного розвитку, а  й в інтересах української освіти. Всі програми академії реалізуються з урахуванням професійних стандартів, стрімко мінливих потреб ринку праці та зростаючих вимог роботодавців до видів і рівню компетенції випускників. 
Нашому вузу належить величезна роль у вихованні фахівців багатьох професій, молодих вчених, які вносять свій помітний внесок в соціально-економічний розвиток країни.  

Хочу висловити слова глибокої вдячності викладацькому складу кафедри технології консервування та співробітникам ОНАХТ за ті знання, які стали для нас особливим стимулом для подальших кроків на шляху професійного розвитку. Здоров'я Вам, натхнення і нових звершень в громадській та науковій діяльності. Нехай людська шана буде для Вас підтримкою і мотивацією, щоб продовжувати працювати на благо нашої Держави.
Завдяки знаннями, які я отримала в академії я успішно працюю за фахом, а саме:

  • технолог відділу розвитку нових видів продукції ЗАТ «Чумак»    2001 – 2011рр. (м. Каховка)
  • керівник групи розробки нових категорій продуктів та приправ ТД «Щедро» 2011-2016рр. (м. Харків),
  • керівник відділу технології соусів ООО «Фудреформ» 2016 р. – по теперішній час (м. Київ)

Шановний абітурієнт! Твій вибір  - консервування плодів та овочів!

Обирай ОНАХТ,  мою рідну кафедру Біоінженерії і води і спеціальність «Технологія переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі».

                                                                                     Юлія Бібікова