Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

19-20 вересня 2013 р. аспіранти і магістри кафедри технології питної води разом із зав. кафедрою  Коваленко О.О. приймали участь в IV міжнародній науковій конференції молодих учених «Новітні технології медичної реабілітації в санаторно-курортних умовах», яка проходила в ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» ( м. Одеса).

Найбільший інтерес  у нас викликали доповіді, присвячені питанням санаторно-курортного лікування, спа-технологіям, а особливо – природним лікувальним ресурсам. Адже напрямки діяльності кафедри питної води безпосередньо стосуються проблем збереження та раціонального використання  природних мінеральних вод.

Необхідно відзначити значний  інтерес  учасників конференції до доповіді, присвяченій минулому, сьогоденню та майбутньому курорту   «Куяльник», а також доповіді, присвяченій питанням  зміни хімічного складу природної мінеральної хлоридної натрієвої води  «Куяльник» у процесі виморожування. Зокрема остання доповідь була представлена аспіранткою кафедри технології питної води ОНАХТ Курчевич І.В. і відзначена у числі кращих, а доповідач була нагороджена дипломом за кращу наукову роботу в Міжнародній науковій конференції молодих учених «Новітні технології медичної реабілітації в санаторно-курортних умовах».

Колектив кафедри технології  питної води,  а також магістри і аспіранти кафедри  висловлюють подяку організаторам конференції за запрошення до участі в роботі конференції, за цікаві доповіді та нові знання, а також бажає успіхів та плідних результатів від наступних зустрічей колективу ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України»!

Аспірант кафедри Курчевич І.В.