Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

23 березня 2015 року студенти кафедри технології питної води провели зустріч зі школярами Одеської гімназії №8. Захід був присвячений Всесвітньому дню води, який відзначається у всьому світі 22 березня.  Зустріч з учнями випускних класів гімназії проходила в актовій залі навчального закладу.

 

 

Перед школярами із вступною промовою виступила завідувач кафедри технології питної води Одеської національної академії харчових технологій Коваленко О.О. Далі студенти третього та другого курсу і майбутні фахівці в галузі водопідготовки для підприємств харчової галузі, Кудряшова Ю., Скліфос Г., Гончар Н. та Толкачова К., представили цікаві доповіді про Всесвітній день водних ресурсів, унікальні властивості води та ознайомили школярів з історією своєї кафедри. А студенти третього курсу Скубій М., Бажан В. та Степаненко Н. продемонстрували яскраві та пізнавальні досліди з водою. Під час виконання експериментів студенти організували дискусію зі школярами щодо пояснення явищ, які вони могли спостерігати під час проведення дослідів. Теплу та дружню атмосферу підтримала весела пісня під гітару «Без води і ні туди, і ні сюди» у виконанні студентів групи ПВ-30.

Завершуючи зустріч із учнями гімназії № 8 декан факультету технології вина, консервованих продуктів і товарознавства Саркісян Г.О. побажала учням успіхів у навчанні, розповіла, за якими напрямами і спеціальностями здійснюється підготовка студентів в Одеській академії харчових технологій, які умови створені для них, які особливості вступної компанії цього року. Також вона запросила учнів на День відкритих дверей та на навчання в нашій академії.

Всі отримали масу чудових емоцій та заряд гарного настрою! 

Студентка групи ПВ-30 Манова Юлія