ЛЕКЦІЯ ФАХІВЦЯ ГАЛУЗІ ФІЛІПОВОЇ Л.Ю НА ТЕМУ "СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ КОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ"


На кафедрі Біоінженерії і води традиційно проходять зустрічі із представниками виробництва споріднених галузей харчового виробництва. 22.03.2018 у 12.30 Б411 відбулася зустріч із зам. директора з наукової роботи за питаннями  харчових технологій і екобезпеки продукції ВПНУБіП  Філіповою Л.Ю. Під час зустрічі Філіпова Л.Ю. також представила доповідь на тему "Стан та тенденції розвитку консервної галузі".

Зустріч викладачів та магістрів кафедри Біоінженерія і води із зам. директора по НРзаПХТіЕП ВПНУБіП Філіповою Л.Ю. 

Викладачі кафедри БіВ підготували актуальні питання, які найбільш популярні у харчовій галузі, особливо «Консервуванні і переробки рослинної сировини». Фахівцем Філіповою Л.Ю. була надана характеристика діючих консервних підприємств Одеської області. Також вона відмітила, що в умовах цілорічної пропозиції свіжих і глибокозаморожених овочів і фруктів попит на консервовану плодоовочеву продукцію все ж  залишається високим.

 

 

 Зам. директора по НРзаПХТіЕП ВПНУБіП Філіповою Л.Ю. відповідає на питання викладачів і магістрів кафедри БіВ

Було відмічено, що розвиток промисловості з переробки овочів і фруктів залежить від конкуренції на ринку, коливання попиту та цін на продукцію, кліматичних умов, характеристик товарів і потенціалу самого підприємства. Найбільш привабливий шлях подальшого розвитку консервної галузі це пошук інвесторів.

 К.т.н., доцент кафедри  Нікітчина Т.І.