Тренінги та семінари

Тренінги та семінари

БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ – ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПІДХІД

4 квітня 2018 року в Україні введений в дію Закон України „Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин”. Цей Закон визначає правові та організаційні засади державного контролю в сфері виробництва і обігу харчових продуктів.

Детальніше

ЛЕКЦІЯ ФАХІВЦЯ ГАЛУЗІ ЗА НАПРЯМОМ «ТЕХНОЛОГІЇ ПИТНОЇ ВОДИ»

23 березня 2018 на кафедрі біоінженерії і води Одеської національної академії харчових технологій відбулася лекція на тему «Сучасні підприємства з виробництва мінеральних фасованих вод» для студентів і співробітників кафедри. Лекцію прочитала технолог підприємства ТзОВ «Вівас – М» Скліфос Г.В.

Технолог підприємства ТзОВ «Вівас – М» Скліфос Г.В. читає лекцію

Детальніше

ЛЕКЦІЯ ФАХІВЦЯ ГАЛУЗІ ФІЛІПОВОЇ Л.Ю НА ТЕМУ "СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ КОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ"

На кафедрі Біоінженерії і води традиційно проходять зустрічі із представниками виробництва споріднених галузей харчового виробництва. 22.03.2018 у 12.30 Б411 відбулася зустріч із зам. директора з наукової роботи за питаннями  харчових технологій і екобезпеки продукції ВПНУБіП  Філіповою Л.Ю. Під час зустрічі Філіпова Л.Ю. також представила доповідь на тему "Стан та тенденції розвитку консервної галузі".

Детальніше

Науково-практичний семінар "Локальна водопідготовка: регіональні проблеми і рішення"

Шановні колеги! 23 лютого 2018 року в рамках міжнародної виставки з будівництва, матеріалів і нових технологій «Ваш будинок, Одеса» відбудеться науково-практичний семінар "Локальна водопідготовка: регіональні проблеми і рішення".
Початок семінару о 11.00 в конференц-залі № 1 на території Виставкового комплексу Одеського морського торгового порту (м.Одеса, вул. Приморська, 6).
Організатором семінару виступає Всеукраїнське водне суспільство "WaterNet".
Реєстрація на семінар: (067) 538 70 46 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ОЛІМПІАДА З ДИСЦИПЛІНИ «ФІЗИЧНА ТА КОЛОЇДНА ХІМІЯ» НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ ПИТНОЇ ВОДИ

21 листопада 2017 на кафедрі Технології питної води Одеської національної академії харчових технологій відбувся I етап студентської олімпіади з дисципліни «Фізична та колоїдна хімія». Приймали участь студенти 2 курсу груп ТЗХ-21 та ТЗХ-22.

Детальніше

ЛЕКЦІЯ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВОДОЮ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ»

24 жовтня 2017 року на кафедрі «Технології питної води» Одеської національної академії харчових технологій згідно плану роботи Інституту культури ОНАХТ відбулася лекція на тему «Актуальні проблеми забезпечення водою одеського регіону» для студентів 1 курсу факультету «Технології вина та туристичного бізнесу». Лекцію прочитала к.т.н., доцент Ємонакова О.О.

Детальніше

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЧИЩЕННЯ ПРИРОДНИХ І СТІЧНИХ ВОД ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ»

28 вересня 2017 року  в Одеській національній академії харчових технологій в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» відбувся Круглий стіл «Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі».  На засіданні Круглого столу були присутні провідні фахівці в галузі підготовки питної води та очищення стічних вод для підприємств харчової галузі, викладачі і співробітники ОНАХТ, аспіранти, а також студенти кафедри технології питної води ОНАХТ та студенти Одеського державного екологічного університету.

Детальніше

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОЇ СЕКЦІЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВОДА ТА СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОЛОГІЇ ВОДИ»

29 вересня 2017 року на кафедрі технології питної води Одеської національної академії харчових технологій   в рамках Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів відбулось засідання наукової секції «Вода та сучасні проблеми екології води».

 На конференції були присутні студенти ОНАХТ різних курсів та спеціальностей. Студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» і освітньою програмою «Технології питної води та водопідготовки  харчових виробництв» були представлені цікаві доповіді, які супроводжувалися яскравими презентаціями та викликали багато запитань у слухачів.

Детальніше