Майстер-класи для школярів

Майстер-класи для школярів

МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ШКОЛЯРІВ З НАПРЯМУ «ХАРЧОВІ БІОТЕХНОЛОГІЇ» ТА «ТЕХНОЛОГІЇ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ»

Кафедра біоінженерії і води традиційно проводить майстер-класи з метою профорієнтаційної роботи та популяризації спеціальностей «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів та овочів» у зручний для ЗОШ, гімназій, ліцеїв та коледжів час у спеціалізованих аудиторіях кафедри.

Детальніше

МАЙСТЕР-КЛАСИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА «ТЕХНОЛОГІЇ ПИТНОЇ ВОДИ»

  1. «Вода для смачних і корисних напоїв»

Під час майстер – класу школярам розказують про вплив якості води на якість напоїв, зокрема на основі чорного і зеленого чаїв. Також пропонується школярам прийняти участь в дегустації напоїв, приготованих на воді з різним хімічним складом та підготовлених з використанням різних фільтруючих матеріалів для побутових фільтрах. 

  1. «Яку воду ти п’єш?»

Під час майстер – класу школярам розповідають про показники якості води (загальна жорсткість, хлориди, залишковий хлор, рН, мінералізація тощо). Також показують,  як визначаються ці показники в лабораторних умовах.  А ще школярам надається можливість принести зразки води і під наглядом фахівців визначити якість води, яку вони п’ють. 

(Розробники майстер-класів: доц. Коваленко О.О., доц. Ємонакова О.О,,

ас.  Новосельцева В.В) 

Детальніше