Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від17.12.2019 року №1580 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019/2020 навчальному році» на базі Одеської національної академії харчових технологій з 05 по 07 травня 2020 року проводиться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»).

Запрошуємо переможців першого етапу олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» («Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв») Вашого закладу вищої освіти (10 осіб: 5 - перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, 5 – другий (магістерський) рівень вищої освіти) для участі у II етапі Всеукраїнської олімпіади.

З питань порядку проведення Олімпіади звертатись до Григор’євої Тетяни Петрівни – асистента кафедри Біоінженерії і води, тел. (098) 0007720, (095) 7660300, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Контактна особа: Коваленко Олена Олександрівна, завідувачка кафедри Біоінженерії і води ОНАХТ, телефон: (048) 712-41-31, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Більш детальну інформацію про Олімпіаду можна дізнатись на сайті: https://mv.ontu.edu.ua/etap