ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ І ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ БІОІНЖЕНЕРІЇ І ВОДИ ОНАХТ НА ПІДПРИЄМСТВО З ВИРОБНИЦТВА ТОМАТНОЇ ПАСТИ


Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

29 вересня 2018 року студенти бакалаврату і магістратури кафедри біоінженерії та води Одеської національної академії харчових технологій  разом із  зав. кафедри Коваленко О.О. і викладачами доц. Афанасьєвою Т.М., доц. Доценко Н.В., доц. Нікітчіною Т.І. та доц. Ільєвою О.С. відвідали з екскурсією підприємство Agrofusion (а саме  Південний завод, розташований в Миколаївській області, с. Шевченкове).

 Agrofusion - це українська вертикально-інтегрована група компаній, яка займається вирощуванням і переробкою томатів для виробників соку, кетчупів, консервованих продуктів у томатному соусі, томатної пасти. Компанія складається з 10 відділень, 2 теплиць, 3 заводів (Південний, Північний та Східний), 30000 га зрошуваних полів і команди з 1500 професіоналів. Томатна паста ТМ «Інагро» представлена у 36 країнах світу і продовжує розширювати географію своєї присутності.

ПІВДЕННИЙ ЗАВОД

Виробнича потужність: 4 000 тонн свіжих помідорів за добу.

Місцезнаходження: місто Гола Пристань, Херсонська область.

Томатна паста: Органічна, CB, HB, WB, SHB.

ПІВНІЧНИЙ ЗАВОД

Виробнича потужність: 4 000 тонн свіжих помідорів за добу.

Місцезнаходження: село Шевченкове, Миколаївська область

Томатна паста: CB.

СХІДНИЙ ЗАВОД

Виробнича потужність: 4 000 тонн свіжих помідорів за добу.

Місцезнаходження: місто Снігурівка, Миколаївська область

Томатна паста: CB, HB, WB.

На заводі провідні фахівці підприємства провели екскурсію виробничим и цехами і ознайомили з особливостями переробки томатів. Крім того, студенти і викладачі мали змогу ознайомитися із сучасними системами водопідготовки, очищення стічних вод, оборотного водопостачання.

Заводи Agrofusion забезпечені енергозберігаючим технологічним обладнанням для виробництва томатної пасти. Є сучасні очисні споруди, які дозволяють оберігати довкілля і економно використовувати природні ресурси, зокрема воду. Всі виробничі процеси на підприємствах автоматизовані і спрямовані на збереження якості сировини і готового продукту - томатного пюре і томатної пасти, розфасованих в спеціальну асептичну тару.

Студенти своїми очима побачили, як виробляється томат-паста, здійснюється її фасування та пакування за сучасними технологіями. Виробництво сертифіковане відповідно до сучасних стандартів якості та безпеки FSSC 22000; ISO 14001; OHSAS 18001 та GLOBAL.A.P.

Головна мета екскурсії, організованої на запрошення керівництва підприємства  - залучення перспективних, майбутніх випускників ОНАХТ для роботи в компанії, в якій створені максимально сприятливі умови для їх розвитку та самореалізації.

Студенти і викладачі кафедри біоінженерії і води ОНАХТ на екскурсії

Компанія Agrofusion пропонує майбутнім фахівцям цікаву роботу, з величезними можливостями професійного розвитку, в тому числі міжнародного обміну досвідом; комфортні умови праці; офіційне працевлаштування, згідно трудового законодавства України; визнання заслуг і гідний рівень винагороди за виконану роботу; роботу в молодому, динамічно розвиваючому колективі професіоналів, а також підтримку колег і керівництва на етапі адаптації та входження в посаду.

Постійно навчатися, знайомитися з досвідом зарубіжних партнерів компанії, відвідувати міжнародні виставки, розвивати нові напрямки і підтримувати високий професійний рівень - це ті можливості, які дає компанія Agrofusion своїм майбутнім співробітникам.

 Нікітчина Т.І.,

 к.т.н., доцент кафедри біоінженерії і води ОНАХТ